Yaya blouse

Yaya blouse

9 juli 2019
 Categorieën: Shoppen, Blog


Yaya blouse, kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Bij het kiezen van blouses, passeren verschillende gedachtes de revue; 'is dit modern? Oogt het kwalitatief gezien goed? Als wat voor persoon kom ik over als ik dit draag? Is dit een blijvende trend? Kom ik hierin oud(er) of jong(er) over?

Om te beginnen, Yaya blouses (en haar kleding in het algemeen) zijn niet gebonden aan een specifieke leeftijd, of een bepaalde doelgroep. Yaya is een manier van denken. En niet onbelangrijk, is dat Yaya haar best doet om de beste kwaliteit te leveren, tegen een zo laag mogelijke prijs.

Stukje geschiedenisles

Yaya is – voordat ze bestonden als Yaya – begonnen als markt verkoopman, met kleding voor marktverkopers. Maar hun eigen kledinghangers, was hetgeen waar de klanten voor bleven terugkomen. Zo zijn ze een eigen kledinghanger business begonnen, later offline winkelketens met kleding. Tegenwoordig (sinds een paar jaar) zijn ze van het internet niet weg te denken en doen ze aan de zogenaamde. 'dropshipping' (ze bestellen pas bij de leverancier, nadat een klant een blouse heeft besteld). Dat bespaart hun hoofdpijn van een kledingoverschot wat ze niet kwijt raken. En van deze besparing zullen de consumenten uiteindelijk het meest van profiteren.

Yaya heden

Ook vandaag de dag wordt de motto van Yaya in stand gehouden, namelijk dat je waar krijgt voor je geld. Dat iedereen eerlijke prijzen krijgt, oftewel, dat elke partij in het productieproces een even grote winstmarge krijgt.

Zo krijgt de consument een eerlijke prijs en daarmaast ook nog eens kwaliteit. Zoals we eerder lieten doorschemeren, zijn de Yaya blouses niet voor een specifieke doelgroep gemaakt. Van zakenvrouw, tot scholier tot senior; zij zullen allen een Yaya blouse kunnen vinden die bij hen past.

Yaya blouses worden in veel verschillende pasvormen en soorten gemaakt. Maar als we het toch in grote lijnen moeten omschrijven: Deze blouses heb je zowel in effen kleur als met patroontjes. En ook bij de patroontjes gaan deze blouses met de mode mee. Zo bleek de afgelopen paar jaar het bloemetjespatroon helemaal terug te zijn, bij deze blouses zit dit ook in de collectie. Maar deze blouses heb je ook nog eens in verschillende designs, van getailleerd tot rechte modellen tot lange blouses, qua keus lijkt het niet op te houden. Dat is de voornaamste reden waarom iedereen zo enthousiast is over dit merk.

Door dit artikel heb je hopelijk wat meer info gekregen over dit merk. Maar deze blouses zouden onrecht worden aangedaan als ze enkel omschreven worden. Vandaar dat je kan doorklikken naar de Yaya website, zodat dit artikel beter tot zijn recht komt.

Over ons
Het geheim van leuk winkelen

Winkelen of te wel shoppen, waar vind je nu echt leuke winkeltjes met unieke items? In welke plaats kun je jouw shopping middag combineren met fijne horeca of een heerlijk lunch? Je vindt hier alles over de winkeltjes in historische steden en de modernste shoppingcentra die je niet mag missen. Trek er alleen of met je vriendinnen op uit en scoor de hipste items voor je kledingkast. In dit blog ontdek jij alle geheimen van leuk en uniek shoppen. Mooie snuisterijen voor in je huis, dat ene unieke jurkje voor een scherpe prijs, een paar unieke sneakers. Hier vind je alle tips en trucs over wat in de mode is en waar je het kunt vinden. Weg met de keuzestress, relax en winkel!

Zoeken
Recente artikelen